Dennis Lundby

Dennis er en passioneret fotograf, der har taget sin karriere til nye højder! I 2016 købte han sit første kamera og begyndte at tage billeder af biler, men det var først to år senere, da han købte sin første drone, at han fandt sin sande passion: landskabsfotografi. Siden da har han rejst rundt i dele af verden og jagtet det perfekte billede, og hans arbejde har taget ham på nogle helt utrolige eventyr. Med et unikt øje for detaljer og komposition, formår Dennis at skabe stemningsfulde og betagende billeder, der virkelig tager pusten fra én. Gå ikke glip af chancen for at opleve hans fantastiske værker.

Frida

I 2019 krydsede Frida og Dennis' veje, og det blev hurtigt starten på et liv sammen. Frida var betaget af Dennis' fotografier, der skjulte spændende og eventyrlige historier bag sig. Siden da har Frida været med Dennis på utallige eventyr, og de har oplevet en masse fantastiske ting sammen. De deler nu et hjem, hunden Luna og en lille pige der kom til verden i slutningen af August 2023. Deres liv sammen er fyldt med muligheder, og deres eventyr er kun lige begyndt.

Top kvalitet

Vores plakater printes på medier af høj kvalitet. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores produkter, så de passer til enhver hjemmeindretning. Alle vores motiver er nøje udvalgt, og vi sælger kun produkter, som vi selv ville have hængende i vores eget hjem.

Plakater

Pryd dit lokale

Så hvorfor ikke tage et kig på vores voksende samling af billeder og oplev skønheden i Danmark og andre dele af verden på en helt ny måde? Dennis Lundby er en passioneret fotograf, og hans plakater vil helt sikkert tilføje en unik og æstetisk tiltalende dimension til dit hjem, kontor eller andet.

Køb her